Refunderingspolitk

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Betingelser for returnering

For at returnere din ordrer, skal du opfylde følgende betingelser:

  • Varen skal returneres indenfor 30 dage fra du modtager varen.
  • Varen skal være i god stand og uden brugsspor ved en returnering 
  • Returneres med original emballage.

 

Hvad koster det at sende min pakke retur?

Standard pris for at sende mindre returpakke tilbage til lageret i Auning er: 54 kr. Dette gælder returpakker der vejer maksimalt 20 kg.

Ved større returpakker, bedes du kontakte vores kundeservice, hvorefter de hjælper med at finde en pris igennem vores fragtmand.

Hvis der er tale om en ødelagt eller defekt vare, er det gratis at sende pakken retur. I dette tilfælde skal du blot kontakte os på denne mail: team@furnishment.dk

 

Hvordan sender jeg min pakke retur?

Hvis du ønsker at returnere din ordre, kan du nemt sende din pakke tilbage til vores lager i Horsens. Du skal blot kontakte os på e-mail: team@furnishment.dk

 

Tilbagebetaling

Vi tilbagebetaler beløbet tilbage på det anvendte kort, lige så snart vi har modtaget returpakken. Det tager omkring 1-3 almindelige bankdage før du modtager pengene på dit kort igen.